Ik ben Chris Sparrow en geboren op 16-04-1964 te Roosendaal, momenteel ben ik sinds 4 jaar woonachtig te Breda. En mijn grote voorbeeld is Jack Jersey!!!!!

Ik ben begonnen met zingen in Juli 1994 op een camping in Zeeland, daarna heb ik veel gezongen in het Muziekcafe Brasschaat, toen de tijd zong ik nog veel country-nummers, rock&roll, en de nodige nederlandse smartlappen.

Later ben ik mij bewust geworden dat de nummers van Jack Jersey mij zeer goed lagen en ben toen overgegaan naar nummers van hem, zoals: Gone girl, In the still of the night, Blue brown eyed lady e.v.a.. Via via ben ik toen in contact gekomen met zanger Rini Valentijn en door hem heb ik toen regelmatig optredens gehad bij de quarantainestallen te Essen. Verder heb ik ook nog met grote artiesten het podium gedeeld zoals: Annie Schilder, Nick mckenzie, Bobby Prins, Frans Bauer, e.v.a.

Ik was al een tijd op zoek naar zanger Anton Supp die ook veel nummers van Jack Jersey zong en ben hem toen tegengekomen in een cafe waar ik moest draaien en hij moest zingen. Vanaf het begin af aan klikte dit erg goed en toen ik hoorde dat hij zelf nummers schreef heb ik hem gevraagd of hij dit voor mij ook wilde doen en zo kwam mijn eerste eigen cd, waar 4 nummers op te horen zijn, 2 van Jack Jersey en 2 nummers geschreven door Anton Supp.

Ik ben toen tijdens een optreden in Etten-Leur zangeres Patricia tegenkomen en zag wel wat in haar stem, zo kwam ik op het idee om samen een nummer te gaan zingen. Het nummer Send a little bit of love van Jack Jersey met Lisa Mcgee. Naarmate we steeds meer samen optraden en oefende zijn we dichter naar elkaar gegroeid en nu ale enige tijd een stel.

Ik hoop dat jullie nu wat meer van mij te weten zijn gekomen en met veel plezier deze site bekijken en natuurlijk een leuk berichtje in het gasten boek achterlaten.

Vele groetjes,